Ihmisiä museonäyttelyssä
Kuva: Kansallismuseo

Omatoiminen maksuton vierailu Kansallismuseoon

Museon perusnäyttelyt kertovat Suomen historiasta aina esihistoriasta nykypäivään. Vuosittain vaihtuvat näyttelyt tuovat koettavaksi ajankohtaisia teemoja.

Suomen historia yhdessä talossa! Kansallismuseon perusnäyttelyt kertovat nykyisen Suomen alueen monimuotoisesta menneisyydestä aina kivikaudelta nykypäivään. Vuosittain vaihtuvat näyttelyt nostavat esiin ajankohtaisia ja mielenkiintoisia teemoja.

Varhaiskasvatus-, peruskoulu- ja toisen asteen oppilasryhmät ovat tervetulleita museoon opettajan johdolla omatoimiselle vierailulle.

Kouluryhmien omatoiminen vierailu museoon on aina maksuton koko ryhmälle. Opettaja voi tutustua museoon ennakolta näyttämällä lippukassalla OAJ:n jäsenkortin ja mainitsemalla tulevansa valmistelemaan oppituntia.

Museossa voi vierailla ryhmän kanssa omatoimisesti kun museo on avoinna. Ilmoitathan vierailusta aina etukäteen: skm.opastusvaraukset@kansallismuseo.fi

Kategoriat

Kulttuuriperintö ja maailmankulttuuri, Kuvataiteet, Muotoilu ja arkkitehtuuri, Tiede, Yhteiskunta

Aktiviteetit

Näyttely

Kohderyhmät

1.–2. luokat, 3-4 vuotiaat, 3.–6. luokat, 5-6 vuotiaat, 7.–9. luokat, Muu ryhmä, Valmistava opetus, erityisryhmät, lukio ja ammatillinen opetus

Avainsanat

-

Tapahtuman kielet

englanti, ruotsi, suomi, venäjä

Maksuton

Kansallismuseo

Yhteyshenkilö

Kansallismuseo

skm.opastusvaraukset@kansallismuseo.fi

0295336902

Tapahtumat (1 kpl)

Ajankohta KieliTapahtumapaikka 
1.8.2022 – 31.12.2022
suomi, ruotsi, englanti, venäjä
Kansallismuseo