Suomenlinnan seikkailukierros.
Photo: Sanna Pietilä

Kuningas Kustaa III:n aarre -seikkailukierros

Kuningas Kustaa III:n aarre on historialliseen taustatietoon perustuva seikkailukierros, joka vie osallistujat jännittävälle aikamatkalle 1700-luvun Viaporiin.

Kuningas Kustaa III on saapunut Tukholmasta valtakuntansa itäiseen osaan hoitamaan Viaporin merilinnoitukseen asioita. Linnoituksessa nukutun yön aikana on kuitenkin tapahtunut jotain hirvittävää. Hänen majesteettinsa aarrearkku kallisarvoisine sisältöineen on ryöstetty. Kuningas on suunniltaan ja hämmennystä vain lisää upseerikerholta löytynyt ilkeämielinen uhkauskirje. Hänen kuninkaallinen korkeutensa on rauhaa ja taiteita rakastava omaperäinen ylimys, jonka saavutuksia koko kansa ihailee. Kuka siis voisi hautoa kuningasta vastaan petollisia suunnitelmia ja minkä ihmeen takia? Kiperän arvoituksen ratkaisemiseksi tarvitaan nyt apua. Mittaamattoman arvokas aarre on löydettävä!

Värväydy mukaan kuninkaalliseen etsintäjoukkoon! Seikkailu vie sinut vehreistä puistoista hämäriin tunneleihin ja vanhan merilinnoituksen bastioneiden uumeniin.  

Kuningas Kustaa III:n aarre on historialliseen taustatietoon perustuva, lapsille (6–13 vuotta) suunnattu seikkailukierros, joka sopii hyvin myös aikuisille. Kierros vie osallistujat jännittävälle aikamatkalle 1700-luvun Viaporiin. Johtolankoja seuratessaan ja vihjeitä ratkoessaan seikkailijat kohtaavat mielenkiintoisia henkilöitä ja erikoisia sattumuksia aikojen takaa. Kierroksella tutustutaan Suomenlinnaan ja 1700-lukuun hauskalla ja elämyksellisellä tavalla.

Categories

Cultural and world heritage, Environment and nature, Literature, Society, Theatre, dance and circus

Activities

Adventure, Guidance, Performance, Trip

Target groups

Grades 1–2, Grades 3–6

Keywords

Suomenlinna sea fortress, children's theatres (theatre for children), cultural history, history

Event languages

ruotsi, suomi

Ehrensvärd-seura

Contact person

Ehrensvärd-seura

guidebooking@suomenlinnatours.com

09-6841850

Event doesn't have occurrences